Okay
  Public Ticket #1921058
Demo Content doesn't download
Closed

Comments

  • Drehidee started the conversation

    Hey guys,

    I tried a lot of times downloading your demo content but it doesn't work. I read other tickets and changed the system requirements via FTP but it still doesn't work even though the requirements are fulfilled (screenshots attached). There is just the screen with the downloading window but nothing happened. 

    Can you help me?

    Greets from Germany,

    Tabea

    Attached files:  Bildschirmfoto 2019-03-05 um 18.44.36.png
      Bildschirmfoto 2019-03-05 um 18.44.41.png
      Bildschirmfoto 2019-03-05 um 18.48.53.png

  •  875
    Linh replied

    Hello

    Please provide an admin account so i can check and help you import demo data.

    Thanks

  •   Drehidee replied privately
  •  875
    Linh replied

    Hello

    I can help you import demo data but all your exist data will be reset included admin account. You can access to change admin account after imported demo data. 

    Please confirm so i can do it.

    Thanks

  • Drehidee replied

    No problem. Do it (: 

    But what was the problem? 

  •   Linh replied privately
  • Drehidee replied

    Hi,

    the temp admin account doesn't work. I can't log in. 

  •  875
    Linh replied

    Please try to login again.

    Thanks

  • Drehidee replied

    It works. Thank you!

  •  875
    Linh replied

    Hi 

    I hope you're happy with it.

    Please contact if you have any problem so i can help you check.

    Your satisfaction is our pleasure - Please vote and send your comments to us if you happy with our products and support.

    Thanks a lot!

  • Drehidee replied

    Yes it looks great.... but some pages don't show anything. Just a white page even though I can see in the page builder that there is content. These pages:

    - Organik Main

    - Organik Fresh

    - Organik Shop

    - Organik Farm

    - Organic House

    I tried to copy the content via Visual Composer template into another new page but it still shows nothing. 

    Do I overlook something?

  •   Drehidee replied privately
  •  875
    Linh replied

    Hello

    The problem come from your 3rd plugins. 

    I deactivated it and your page is working well.

    Please access to check it again.

    Thanks