Okay
  Public Ticket #2208472
CSS animations and tittle not working
Closed

Comments

  • Aenima69 started the conversation

    Hi,

    Im having troubles since i updfate the theme, i fixed a lot of issues but these 2.. i dont know how to fix these:

    1) the title of the pages arent responding to the theme. Attatchments description

         i) Titulo 1: the page title

         ii) Titulo 2: the alternative tittle from the theme 

        iii) Titulo final: the preview to the page 

    2) the css animations are not working, and when a object have one it will not be shown.

         i) screen of the configuration

         ii) when i update the page and open in a non cached browser 

    I hope yo can help me i was trying to fix this all week 

    thx.

    Attached files:  titulo final.png
      titulo 2.png
      titulo 1.png
      css not showing.png

  •  896
    Linh replied

    Hello

    Would you mind providing us with login credentials so we can take a closer look? 

    Thanks

  •   Aenima69 replied privately
  •   Aenima69 replied privately
  •  896
    Linh replied

    Hello

    I just wanted to let you know that we are still investigating the problem. We don’t have a solution yet. I will email you as soon as we have found the bug of custom page title.

    If you want to change the title, please just edit the page and change it by default function of wordpress.

    Thank for your understanding. 

  •   Aenima69 replied privately
  •  896
    Linh replied

    Thank for your kind. 

    Please let us know if you need any further.

    Regards!

  • Aenima69 replied

    Hello, any news? i really need to fix this page!! 

    Greetings!

  •  896
    Linh replied

    Hello

    In this time, If you want to change the title, please just edit the page and change it by using default function of wordpress.

    Thank for your understanding. 

    Thanks

  • Aenima69 replied

    Yes thats what i do, but still the animations are not working, also my media library go crazy since june 2017, there are a lot of issues derivated from the upgrade for example the footer:

    http://aconsa.com.mx/nuestros-servicios/gerencia-proyectos/

    i just open the ticket with the principal missbehavior that i consider more important, also the viual composer in front end is not working properly 

  •  896
    Linh replied

    Hello

    when i access the service page to check, i can see there is an error https://prnt.sc/pycidj so that might caused the issue. 

    Can your provide new admin account so we can help you check it.

    Thanks

  •   Aenima69 replied privately
  •  896
    Linh replied

    Hello

    It seems the Image gallery element of wordpress is caused the issue when loading via Ess Grid element.

    You can try this plugin to add slider to service page: https://vi.wordpress.org/plugins/image-slider-widget/

    http://aconsa.com.mx/nuestros-servicios/gerencia-proyectos/

    https://prnt.sc/pzfg4l

    Thanks

  • Aenima69 replied

    Im sorry but the slides are not shown ok. as you can see in the attatched file, the picture show has a 15% from the previous picture shown, also i will need to reconfigure every page to this slider. 

    here are some other missbehavior points to consider:

    1- the tittles are not recognice from the theme 

    2- the error that you show me 3 days ago posted in this coversation

    3- the css animations are not showed, when you apply one to some item, that item just dissapear.

    4- the menu is not showing when you acces the page from a movil device 

    all of this happend when de WP was upgrated i really was waiting for a fix in the code that brings my old page back, but i just received shortcuts to alternate the page. if you guys tell me thats no other solution i really prefer to start a new page with another theme.

    stay tuned

    Attached files:  slides.png

  •  896
    Linh replied

    Hello

    You can edit the slider to set up image size and slide effect as normal.

    Also i will mention the team to check the theme and update it if there are have problem.

    With the menu, i can see there are have a custom code that hidden the menu: https://prnt.sc/pzvzlm

    Thanks

  • Aenima69 replied

    i just uploaded the main JS to the right folder and the animation and the responsive galleries worked, any news abotu the tittles? 

  •  896
    Linh replied

    Hello

    The team still checking on it. I will contact you if there are have new update.

    If possible can you going to https://themeforest.net/downloads and give us the another rate for our product, that will make us very happy and continue make support and update for the product more better in the future.

    Thanks a lot!

  • Aenima69 replied

    Sure, i will do that once i get my issues fixed. On this friday will be a month since i start asking for support. 

    All the answers that the support team has given me have been based on turning the problem over instead of fixing it directly

  •  896
    Linh replied

    Hello

    The team is checking on the problem related to custom page title. 

    I will email you as soon as we have found the bug.

    We are sorry for this inconvenience.

    Thank for your understanding. 

  •  896
    Linh replied

    Hello

    I need new admin account of your site to access and help you fix this issue.

    Thanks