Okay
  Public Ticket #2334997
Imported demos don't fully work
Open

Comments

  • henryhuypham started the conversation

    Greetings,

    My site is https://www.skyryy.com. I have installed the theme LeArts and have imported the demo Arts Propelled. There are some issue with the imported demo: some images could not be loaded and the top menu is out of position when scrolled down (please see attached screenshots). I have tried to reset the theme (by using the plugin Wordpress Reset) and then re-imported the demos but these same issues keep happening.

    Please help me to take a look at those issues, and feel free to reach out if you need Login Info to fix these issues.

    Thanks,

    Henry

    Attached files:  Top Menu.png
      Images not loaded.png

  •  872
    Linh replied

    Hello

    Would you mind providing us with Wordpress login credentials so we can take a closer look? 

    Thanks

  •   henryhuypham replied privately
  •  872
    Linh replied

    Hello

    Some of our demo images are changed to new link. So please edit the slider and page to change the leart.loal to learts.thememove.com to fix it.

    Also for the logo, please check the custom logo if the page is using here: https://prnt.sc/rlkakq

    Thanks

  • henryhuypham replied

    Hi, I don't think I got the answers for my problems. The issues that I got are:

    1. The issue with the top bar being displaced is not fixed. It looks like a css issue, can you suggest how to fix this? Please check attached screenshots about the top menu.

    2. The logo does not show up in the home page. I set the logo by "Appearance > Customize > Logo", and I think it's the right place (please check attached screenshot "Setting Logo"). No matter how many time I try, the logo does not appear at the top bar (even the default logo from LeArts didn't show up in the top bar at the 1st place).

    Please help me to fix these soon. I have tried many times, removed everything and reimported the demos but those same issues above keep happening.

    Attached files:  Top Menu - Correct from Themeforest Demo.png
      Top Menu - Issue.png
      Setting Logo.png

  •  872
    Linh replied

    Hello

    I have fixed the sticky issue for you. 

    Also for the logo, please check the custom logo if the page is using here: https://prnt.sc/rlkakq

    Thanks

  • henryhuypham replied

    Thanks a lot Linh!

    May I know how did you fix the issue with the top bar? Just in case if it happens again (when I reinstall or update my page), I don't need to open another ticket.

  •  872
    Linh replied

    Hello

    I have added a custom css code in Addition Css section to fix it.

    Thanks

  • henryhuypham replied

    Just find out that there are other pages that still have the logo issue: About Us, Coming Soon, 404. It seems to be a systematic issue (could be a bug?), since the logo should be there in all pages. Also, at the home page, the logo shows up when you scrolled down, but if you scroll all the way up, the issue will appear again (screenshots attached).

    Please help me to fix them, and also please let me know the css code you use to fix this issue (just a screenshot of this code from the admin backend when you fix it is good enough). I'm a software engineer so I can try to understand the code and fix similar issues myself in the future.

    I'm still a Wordpress noob though, but being able to fix things myself will save us some future tickets; and it's more convenient for me as well.

    Attached files:  About Us.png
      Coming Soon.png
      404.png
      Home - All the way up.png

  • henryhuypham replied

    I missed the screenshot of Home Page when scrolled down in my previous reply. Here it is (attached).

    Attached files:  Home - scrolled down.png

  •  68
    ThemeMove replied

    Hi henryhuypham!

    To set the logo for all pages, go to Theme Options -> Logo. https://prnt.sc/rp7ewi
    If the page doesn't receive the correct logo in theme options, check the Custom logo section in Page Options https://prnt.sc/rp7f9p

    Best Regards,

    Thememove Team.

  • henryhuypham replied

    Thanks, I could fix the logo issue now.

    I got another minor issue: the cart icon is not displayed when hovering on a product (please check screenshot). You can find this issue by visiting this link: https://www.skyryy.com/product-category/mini-cuties/

    Sorry for buzzing you a lot so far, but the more I set up my site, the more issues show up. I'm not sure why there are so many minor issues happened.

    Attached files:  Cart icon not shown.png

  •  68
    ThemeMove replied

    Hi henryhuypham!

    I don't know what causes you to get this error, but I have fixed it for you. https://prnt.sc/rqn1zn

    Best Regards,

    Thememove Team.

  • henryhuypham replied

    Thanks a lot for all your supports!

    Let's keep this ticket open for a little while. I'm setting up my site, I will keep posting here if I find more issues along the way.